2 juni 2009

Nu skall elakingar koras och hyllas!



Nu skall de koras! Busar och galningar som vi alla älskar! Vem skall slutligen ståta på tronen i bloggens omröstning av alla tiders elakaste gul-svarta lirare! I första röstningsomgången skall fem spelare röstas fram. Alla andra åker ut. Det är som värsta Robinsson!



De fem spelares som överlever första omgången går vidare till den Grande Finalen! Där skall slutligen Västerås IK:s allmänne riksbuse utses och premieras! Bloggen funderar allvarligt på att delge vinnaren resultatet i form av en plakett eller ett diplom! Självklart kommer denna eminenta utmärkelse få sin rättmätiga mediala uppmärksamhet! Kanske bloggen rentav uppvaktar den vinnande kanditaten och avkräver en intrevju!

- Seså nu alla galna och inbitna gul-svarta supportrar! Tag chansen att rösta och därmed hylla just din kanditat!

OBS! Man kan nu rösta på en - två - tre - fyra- eller fem kanditater - typ! Rösta på!:)


2 kommentarer:

  1. Lulin, Fokin, chervyakov och Lindh fick mina röster. Favoriten är ju Lulin. Inte bara för sina arseltacklingar utan också för sin obrutna och totala lojalitet gentemot VIK. Han följde med klubben ner i tvåan när Black Eagles gick i konken. otrolig man. Hatten av för en utav VIKs största.

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att jämföra spelare över tid! Varje decenium har sin - typ! Stiffen var/är en elak spelartyp men inte såå elak! Andreas Lindh kunde/kan balla ur helt och bli en maniac! Göran "Flygis" Sjöberg var bara såååå jobbig för alla motståndare då han aldrig vek ned sig! Lulin upplevde andra spelare som "elak" då han inte var rädd att smälla på vem som helst - när som helst! Svårt detta...

    SvaraRadera