7 juni 2009

Nu är det nästan sommar!

Näsan i vädret!

Nu är det nästan sommar. I alla fall enligt almanackan. Tyvärr inser inte vädergudarna detsamma. På värvningsfronten är det verkligen stiltje över hela horisonten. Enligt vissa källor är L Rohlin ute efter en bra center. Det är han inte ensam om. Troligen vill alla lag i allsvenskan ha en "bra" center.

Nu finns det några "gamlingar" på marknaden som kan komma ifråga. Bägge har sitt ursprung i FBK. Den ene vill inte förlänga med FBK den andre har, via Malmö och Leksand, hamnat lite på sned. Står utan kontrakt gör de bägge två. Man undrar vilken klubb som inte kan hålla sig nu. Vilken klubb passar på att bjuda på dessa herrar. De vi pratar om är självklart Peter Nordström och Mathias Johansson. Rutinerade herrar som vart med om det mesta!

Vad skall man tycka om dessa två i gul-svart? Skeptisk är man! Tror inte det är läge för vårt lag att satsa på herrarna denna säsong. Vi har inte ett lag som kan hota hela vägen oavsett om en, eller bägge, av dessa herrar ansluter. Det är nästan att kasta pengar i sjön! Hade varit annorlunda om vi fått behålla Olausson och Arla. Då hade de varit ett utmärkt komplement.

Bloggens anspråkslösa råd i denna fråga är att avakta! Tiden talar för klubben. Vänta ut "marknaden" lite till. Spelaragenter blir snart lite "kissnödiga" och skriver ned sina anspråk. Då skall man slå till - typ!


Omröstningen har stannat av lite. Men det gör inget. Här är inte bråttom det viktiga! Det finns fyra kandidater som dragit ifrån en aning men där bakom är det ovisst! Bloggen hoppas envist att Stefan "stiffen" Holmgren skall knipa femteplatsen men det ser tufft ut!


För övrigt kan man notera att inte många surfar runt på svenska fans eller besöker bloggar i dessa sommartider! Detta hindrar inte denna blogg från att fortsätta skriva inlägg. Envis som en röd gris - typ!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar