19 juni 2009

Bland mat,spelare och tränare!

Gott med mat!

Bloggen besökte ABB Arenas förnämliga lunchrestaurang och avnjöt en buffé! Till sällskap var frugan samt en himla massa folk. I vimlet kunde man skönja en hel drös med VIK:are av alla valörer. Det var tränare, spelare och materialförvaltare som smörjde kråset helt öppet och ohämmat. Som eder utsände försökte bloggen givetvis lyssna sig till något skvaller men gick helt bet.

Den enda medvetna handligen var ett kort samtal med Kalle Olsson där jag lyckönskade honom till ännu en säsong i gul-svart! Vad vi för övrigt samtalade om får bli vår lilla hemlighet då den gode Kalle inte hade en aning om vem han talade med:)

Lunchens höjdare stod dock Niklas Lundgren för. Han lyckades nämligen med konststycket att tappa sin lunchbricka i golvet till övriga gästers stora förtjusning! Det blev kort sagt ett himla liv när lagkamraterna skanderade hans namn!

Bloggen noterar även att Lars Ivarsson må vara tränare för ett lag med elitsatsning men borde inte en tränare föregå med gott exempel när det gäller den fysiska statusen? Man kan lungt säga att den gode Lars såg väldigt välmående ut :)

2 kommentarer:

  1. Lars Ivarsson borde som Gurka veta följande om gurkor;)....

    Forskare från British Nutrition Foundation rekommenderar nu mat med hög andel vatten – som Gurka.Nyckeln till en slank kropp ligger i att äta mat med så få kalorier per gram. Där är gurkan en riktig vinnare, skriver Daily Mail

    SvaraRadera
  2. - Ah! Ännu ett bevis på en Gurkas förträfflighet:)

    SvaraRadera