5 juni 2009

Mora får Bogg - annars ganska lungt!

Simons och Håkan Bogg?


Det händer inte mycket det som händer nu. Men lite har det hänt. Och det lilla som hänt kanske upplevs som stort där det hände:
 • Håkan Bogg är tillbaka i Mora! Deras egen Mr Mora har efter en mindre utflykt åter ställt in sig i ledet och ser ut att avsluta sin karrirär i Mora. Tycker det är ganska stort när spelare gör som Bogg. Åter till barnkammaren - typ! Bra för Mora som behöver allt de kan få nu för att skapa ett lag som åtminstone på pappret ser ut att finnas! [Läs mer]

 • Leksand ångar på! Nu har de gjort klart med en finne från Kanada! Eller var det en kanadensare från Finland! Så var det nog. Jamie Johnsson heter han. Om denne kanadensare lirat i förstaligen i Finland får man anta att han håller god allsvensk klass. Så - bra för Leksand och mindre bra för oss andra som inte bor i Leksand! [Läs mer]

 • Omröstningen rullar på. Det är bra. Det skall ta lite tid. Inget hastverk här inte. Viktiga frågor skall dras i långbänk och förvaltas med omsorg och kärlek. Den som slutligen vinner denna omröstning skall göra det på saklig grund. Kanske den finaste utmärkelsen som någonsin sett dagens ljus!

 • Bloggen noterar att VIK Support behöver oss. Bloggen har därför en plan. Ja - det har den! I första rummet gäller att själv ta första steget. Bloggen skall inom kort bli med lem! Eller medlem! Så, rätt skall det vara! Sedan kommer även denna Blogg börja tjata om vikten av delaktighet - typ! Tacka Puckoz83 för detta - om ni vill! En Hängiven Gulsvart kan aldrig vara fel! Eller vad säger ni - Gurkor?

 • Stefan "Stiffen" Holmgren! Kan inte låta bli att nämna denne man. Bloggen ruvar nämligen på en hemlighet. En liten medial bomb när det gäller "Stiffen"! Kanske skall denna bomb brisera på en skärm nära er inom kort. Nej, det gäller inte fortsatt spel i VIK. Inte det inte. Det handlar om en trivial men ändå rolig(!) reflektion om tingens ordning och slumpens skördar - typ! Ja, ja! Bloggen funderar hur den skall göra och återkommer.....

 • Nej! Bloggen har inte missat att laget förärats med en tredjemålvakt - Simon St:Cyr! Att det inte skrivs om denna yngling beror på att bloggen inte begriper på vilket sätt det är bra för laget - ännu. Nu har vi tre(3) målvakter som knappt är myndiga! Det är den insikten som gör det hela lite svårtolkat! Är det bra eller dåligt med så mycket ungt!4 kommentarer:

 1. Det gör inget att han egentligen heter Simons... Han hade säkert hellre sett ut som (Gene) Simmons än som idag, utan hår och iklädd blott en flottig tupé

  SvaraRadera
 2. - Tack för det! Har aldrig lärt mig riktigt vad han heter. Ett tag trodde jag Simons var förnamnet!

  SvaraRadera
 3. Jag tror det är bra med tre unga lovande målvakter ( konkurrens är bra för då vill de prestera). De håller redan hög klass men är ganska ojämna. Det är perfekt att ge dem speltid på hög nivå så att de förberedda när tåget går om ett par år kanske :)

  SvaraRadera
 4. - Du kan ha rätt! Jag hoppas du får rätt:) Kommer Thalberg ut på isen och spelar som han kan så får vi inga problem. Börjar "Tarras" darra så blir det kinkigare. Då får vi hoppas Jensa är mogen att kliva fram ett snäpp till denna säsong. Jensa är ingen dålig målvakt men känns inte "stabil" ännu.

  SvaraRadera