22 maj 2010

Time out!



Så tokigt det blev. När jag för en gång skull tyckte att Tre Kronor gjorde en hygglig insats blev det bara pannkaka av det hela. En timeout avgjorde till Tjeckiens fördel. Ett Tjeckien som var otroligt stressade och spelade i panik erbjöds plötsligt ett utrymme att planera för de återstående femton sekunderna av matchen. Nu kunde de prata ihop sig och genomföra en smart tekning som utmynnade i ett kvitteringsmål. Så dumt! Så onödigt.

Senare på kvällen hade Ryssland, i ärlighetens namn ett oerhört ointresserat Ryssland, fullt sjå med att besegra ett vilt kämpande Tyskland. Vad var det han sa den goda Tommy Sandlin? Jo, att "motivation slår klass". Tänk så nära att han fått rätt igen i sin himmel!

Nu väntar en helt ointressant match mellan två förlorare. Sverige mot Tyskland. Den ska vi bara vinna. Gärna med tvåsiffrigt ty sådan klasskillnad är det mellan våra landslag. Allt annan är bara pinsamt...

För övrigt måste detta varit ett av de sämsta VM som spelats på mannaminne. Bara en sådan sak som att Tyskland hankade sig fram till semifinal understryker detta. Ett Tyskland som spelar i A-VM endast tack vare att de är arrangörer(eller är jag ute och cyklar nu?) Och USA fick spela i nedflyttningsserien. Hallå! Är det någon nation som tar detta VM på allvar längre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar