8 maj 2010

Rekord




Man kunde inte låta bli att imponeras av tyskarnas fantastiska genomförande av matchen mot USA. Då tänker jag inte på det som utspelades på isen! Nej, mina tankar går till arrangörerna som lyckades genomföra detta "jippo" på ett sådan sätt att det sportsliga inte helt hamnade i skymundan. Det var stort gjort. Ska det fixas så ska de vara tyskar som gör det - typ! Jag menar. Kan de bygga bilar som AUDI, VW, Porsche, Mercedes och BMW så förstår man att de har förmågan att göra det "omöjliga" möjligt. Att de dessutom har för ovana att vinna fotbolls-VM med tämligen mediokra fotbollslag understryker bara detta folks inneboende kvaliteter...

Att sedan Tyskland fick vinna, denna ganska mediokra ishockeymatch, var som lök på laxen.

- Man undrar lite hur många liter öl som förbrukades?
- Man undrar väldigt mycket över om det fanns toaletter så det räckte?
- Det ena ger det andra - typ!

Är det idag som Sverige begår premiär?

- Denna blogg har inte riktigt tagit till sig detta VM fullt ut ännu!

Hittade en artikel om att Sverige slagit Danmark med 10 - 3! Det var värst, må jag säga. Artikelförfattaren ansåg att "det såg bra ut". Att det fanns en "färdig" VM-kedja. Hm, faen trot. Menade han inte cykelkedja?

- Skillnaden mellan vinter och sommar är hårfin. I alla fall om man är idrottsintresserad. Visste ni att fotbolls-VM kommer att spelas i Sydafrika! Gissa vilken årstid de har då? Just det - vinter! Det känns på något sätt ligga i tiden.

Ishockey-VM spelar vi på sommaren - i Tyskland!
Fotbolls-VM spelar vi på vintern - i Sydafrika!

- Världen är inte bara klok - någonstans. Tror jag planterar lite tomatplantor och tar fram snöskyffeln! Bara ifall...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar