13 maj 2010

Regnet det bara öser - in!

Det har blåst upp en "skandal" kring ÖHK. En AIK-skandal, nästan! Åtminstone en skamlig skandal. Vad det handlar om? Jo, Örebro HK:s förnämliga bunker, f´låt, ishall. Den som det inte håller tätt i. Där det är minusgrader och takdropp. En ishall som på många sätt beskriver ishockeyn i Närke. De vill vara lite fiiina men det är mest skrammel och tomma tunnor samt lite säck och aska över det hela. Tacka vet jag vår gamla borg. Rocklundahallen står sig bra än idag. Inget takdropp där inte.

Nåväl. Vad är då problemet? Herr Fahlander, den driftige sportchefen(!), har inte velat, eller det är kanske velat han gjort, eftersom ingen hyra betalats för nämnda ishall av ÖHK. Motiveringen var kyla och takdropp. Nu tycker Örebro Kommun att man ska betala först och sedan förhandla. Så som vanligt folk tvingas göra.

Nu har dock en form av förlikning skett. Örebro Kommun gör avkall på en del av hyran men Herr Fahlander vill fortfarande inte betala. Eller så vill han men kan inte! Eller får inte. Krångligt blir det. Kan han inte se till att värva en spelare med takpappsläggarutbildning? Det vore som att slå två flugor på smällen...

Se där ett tips i alla välmening!



3 kommentarer:

  1. Det sägs att Norgren ska fixa taket samt läckaget i försvaret.

    Känns som VIK värvar som vi ifjol så vänj er med tanken att komma 10:a så slipper ni bli besvikna ;).

    /Öbro

    SvaraRadera
  2. Jadu! Vart det barkar med vårt lag den kommande säsongen törs man inte sia om. Det kan bli allt mellan "himmel och jord". Kanske får man hoppas på ett mellanting - lite "matjord".

    SvaraRadera
  3. Att se VIK förra säsongen var ingen rolig syn ett total färglöst lag som inte hade någon som kunde bryta mönstret. Ser ut som ni kommer ställa ett betydligare mer underhållande lag på isen iår. Tror(hoppas)att det blir playoff för Ö och varför inte mot VIK eller oxå ses vi i kvalserien till ES:)
    Våran backsida ser inte rolig ut så dom 3st backar som ska in blir avgörande om det himmel eller jord för oss så jämn kommer HA bli.

    /Öbro

    SvaraRadera