5 januari 2016

Ångan är tillbaka....

Berg, Gråhns, Fish 

Nu är vi på gång..
Vill gärna påpeka för de som ännu misstror vårt lag, spelare, och ledare. Visst, det har sett segt, lojt, och oinspirerat ut i flera matcher denna säsong, men nu känns det att en vändning är på gång. På vilka grunder kan jag påstå detta, kanske någon undrar? Jo, det ska jag förklara på följande sätt: - Det ser förbaskat bra ut på träningarna! 

En sak ska alla ha fullständigt klart för sig och det är att spelarna inte gett upp. De är synnerligen redo att påbörja en förändringens resa. De är revanchsugna och vill visa alla sina supportrar att de kan prestera på en betydligt bättre nivå än de visat tidigare. Eller rättelse. De vill visa att det inte var en tillfällighet att de då och då under hösten faktiskt spelade riktigt bra. 

Var återigen på plats i ABB Arena och synade träningen under förmiddagen. Jag var inte helt ensam. Några kunniga supportrar gjorde mig sällskap på läktaren. Gemensamt konstaterade vi att det var en oerhörd intensitet i alla övningar. Spelarna gick verkligen för fullt, i alla moment, och tycktes dessutom trivas väldigt bra! En viktig signal. 

- Kan spelarna komma ut till match mot Asplöven på torsdag med samma inställning, intensitet, fokus, ja då blir det en promenadseger mot ett bortasvagt Asplöven. 

Vår nye målvakt, Vitali Koval, såg väldigt lovande ut. Låt honom stå redan på torsdag. Det kan locka några hundra extra, minst, till arenan. Det som imponerade på mig var hans fenomenala rörlighet längs isen. Kommer bli riktigt bra. 

Om jag får gissa ser vi ingen Niklas Lihagen till spel i matchen på torsdag. Vid några tillfällen markerade han att det ännu inte känns 100% i den skadade handen. Dumt att chansa. Låt honom vila några dagar till.

Jonte Berg fick en halvläskig smäll i en närkamp och såg för en stund ut att ha fått riktigt ont. Lyckligtvis inget som kommer påverka hans medverkan mot Asplöven. Det gör ont att lira hockey, trots alla skydd!

Det om detta....


1 kommentar:

  1. Ja det märkte vi ju mycket av...
    Hur kan det få vara så dåligt
    Låt fallet fortsätta bara

    SvaraRadera