13 december 2015

Folket har inte gett upp...

Omröstning 12/12
Folket har sagt sitt. 59% tror att vi har chans att krångla oss fram ett SHL-kval till våren där vi ställs mot ett SHL-lag. Överraskande många, tycker jag. Supportrar är därmed oväntat positiva till våra chanser trots laget sviktande form. Det är inte så dumt. Detta innebär förhoppningsvis att laget även fortsättningsvis kommer ha ett  bra stöd från läktarhåll när vi drar igång matchandet igen. 

Det vore rena öken om publiken, supportrar, redan nu kastat in alla handdukar då det återstår rätt många omgångar av serien att spela. 

Det om det..

1 kommentar:

 1. Folket har inte gett upp, verkligen inte! Ursäkta att jag nyttjar denna blogg för postning, men du kan ju radera som alla andra vid missanpassning:

  Fredrik "Gurk-Hawkmoon" Angebrand skrev följande:
  Men VIKmani - vad sjutton har din politiska åsikt med hockey att göra? Lägg ner det dravlet och diskutera hockey tack. De flesta delar inte din åsikt (inklusive mig) och detta är fel forum för en sådan debatt.


  Nu är det så här Gurk-hawkmoon att VIKmani råkade komma in på ett sidospår om politik. Jag upprepar: Att Sverige hjälper flyktingar har jag absolut inget emot och betalar gärna för deras uppehälle men när välfarden inte räcker till och när befolkningen blir lidande så säger i varje fall jag ifrån.

  Själv står jag i par års kö till folktandvården, klipper mitt hår själv med en sådan där trimmer men i norra västmanland i en liten ort vet jag att det finns ett överbefolkat hotell med trevliga flyktingar som får förmåner utöver det vanliga, tex gratis tandvård och fri hårvård hos en valfri frisörsalong. Finns också en två-årig integrations plan som kostar väldigt mkt pengar men det tänker jag inte gå in på här utan lyfter fram en fråga som gör mig riktigt förbannad. Nu äre så här att ungarna i norra västmanland inte längre får äta sig mätta på skolmaten utan får tugga på knäckebröd och dricka mjölk för att orka igenom dagen.. Kanske lever du i en annan verklighet och jag i en annan och jag vet att du inte tycker som mig men jag får väl ha min åsikt?

  Nu var det inte hockey relaterat men att flyktingar får biljetter och hejar fram laget är en sådan där positiv sak och bra gjort av VIK men det negativa som inget har med själva flyktingarna att göra måste också kunna lyftas fram, lr hur? Fel forum, jag vet! Men nu har jag svarat dig och du har tillrätta visat mig. Var det så jävla farligt, fattar inte problemet?

  SAXEN kan saxa och det spelar ingen roll om saxjäveln väljer att ta bort detta inlägg för jag har redan tagit en kopia och är beredd att posta den om och om igen om jag så ska heta Nisse Päronhult. En sak om saxen raderar och varnar, men att nicspärra utan förklaring och att personen i fråga inte kan besvara på en ställd fråga tycker jag är fel. Nu visste ju inte G-H detta, men funderar nu tom anmäla denna sida till någon slags Kommission om mänskliga rättigheter och yttrande frihet så länge SAXARNA väljer att gulla och ta hand om "vännen" leksand 4 ever. /Tack.

  SvaraRadera