16 september 2014

Asplöven hemma...

Nu suktar vi efter seger. Allt annat är av intet värde. Publiken kräver hårda nypor och välplacerade skott. Rejält backspel och en målvakt på topp. Ett powerplay som får oss att rysa i kropp och själ av välbehag. Mer än så krävs icke. Trots allt är vi supportrar humanister. Eller realister. Det räcker bra med en seger på tre-fyra-fem mål. Med detta kan vi låta oss nöja för denna gång...

Är denna önskan från en gammal supporter ohemul och otänkbar eller med relativt enkla medel genomförbar? Det är det som är frågan. Med flyt i starten, något enkelt avslut som slinker in, finns det utrymme för en förlösande förlossning på det offensiva kontot. Då kan det bli en defilering mot slutsignalen där spelarna får åtnjuta publikens ovationer. 

Om, säger om, det rullar på som i tidigare matcher, så kan skeendet genast ändra karaktär. Från lustfyllt och lekande till frustrerat och petande. Från fart och glam till skam på torra land, ungefär. Allvarligt talat tror jag vi kommer få det nog så besvärligt att bemästra Asplöven i kvällens match. Det är inte något "brödgäng" som vi möter. Truppen innehåller tillräckligt med kompetens för att kunna snuva oss på alla poäng och inte intresset, insatsen, från hemmalaget är på topp.

------------------------

Utmaningen:
Till den förra matchen hade Bloggen tagit sig ton och dristat sig till en utmaning riktad mot Mathias Bromé och Johan Jonsson. Något som utföll till bägge dessa herrars belåtenhet. (Se här) Det slutade med andra ord i dur för den ena parten. Framför allt gynnade det den insamling som fortfarande pågår. Bloggen fick sätta in utlovade tusen kronor.

Till denna match är Bloggen därför lite mer återhållsam och nöjer sig med att sätta in 100:- per poäng som M Bromé producerar. Så får det bli. Till en annan omgång kommer Bloggen, helt ogenerat, höja insatsen igen.

-----------------------

Självklart ska det spelas, bettas, denna omgång också. Här kommer därför den rad som ska tillföra Bloggen nödvändigt kapital för framtida utmaningar:


------------------------

Hur slutar då matchen? Jag är optimist. Jag tror alltid på seger. Vi vinner och vi vinner med 5-2!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar