3 april 2012

Kvalserien #8Kommer allt att avgöras denna omgång? Kommer Örebro fortsätta att ställa till det? Kommer Leksand orka med att betvinga Timrå? Kommer Djurgården till spel på hovet mot Bofors? Många frågor och endast några få svar.

Självklart kommer Djurgården till spel mot Bofors. Men man kan ju undra. Undra lite över hur det känns. Hur det känns för spelarna i anrika Djurgården att vara ett Allsvenskt lag! Det är många år sedan sist. Och hur kommer deras fans att agera? Blir det aktioner mot och för och av? Kravaller? Ilska och frustration och huvuden på fat? Kan bli en märklig tillställning för spelarna i DIF. En oväntat ovan uppgift. Vad skulle Roland "Rolle" Stoltz ha sagt? Har för säkerhets skull redan köpt matchen på www.s24.se...
Tips: 7-1
-o-
Rögle åker till Örebro för att spela hem biljetten till Elitserien. En märklig och makalös resa av Rögle denna säsong. Som vanligt, kan man säga. För är det något Rögle är bra på så är det att vara bra när det gäller. I början av denna säsong, hela hösten, var de usla. Riktigt usla. Men vad gör väl det när de är bra då man måste vara bra. Kanske vi andra lag ska ta efter deras strategi - vad det nu är som de gör? Kommer givetvis försöka följa denna match genom Viaplay!
Tips: 6-2
-o-
Leksand styr kosan norrut mot Sundsvall och tar sig an redan nästan klara Timrå. Timrå som roade sig med att vinna i de första sju omgångarna och gärna med uddamålet. Helst i sudden. Men nu gick de på pumpen när det väl skulle säkras. Förlust borta mot Örebro senast och genast börjar korparna kraxa. Ska de fixa detta nu? Bara en poäng till behövs. Leksand, å den andra sidan, kommer stärkta av vinsten hemma mot Djurgården. En insats som faktiskt imponerade. Plötsligt kom de upp i den nivå i spelet som kan kan förvänta sig av LIF. Nu är de heta. Det brinner i truppen. Och bland fansen. Kommer denna låga släckas i kvällens omgång eller? Spännande ska det bli. Kommer givetvis försöka följa denna match genom Viaplay!
Tips: 4-3

PS. Det blir mycket skuttande mellan matcher denna kväll. Dessutom ska man försöka hinna med och se Skellefteå mot AIK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar