11 april 2012

Händer och fötter..

Nu händer det saker! 
- Leksand knyter till sig en tränare från Gulsvart. Pär Hellenberg, gammal målvaktslegend i klubben, sadlar om. Salo tror på sin gamla målvaktskollega. Men är det inte mycket svågerpolitik nu?

- Örebro försöker sno en back från Gulsvart. De är sugna på vår Mitell. "De vill ha en spelande back", säger de! Jo,jo. Nog är han spelande allt. Mest i poker. Det märks på isen. Han är lika kylig där som vid spelbordet. Men ibland spelar han korten fel och blir straffad. Hårt. Mer än en gång denna säsong hamnade han rejält på efterkälken. Lika lysande som han är med puck, lika usel är han nämligen på skridskorna...

- Vi har tagit in en back från Örebro. Warg till oss. Passar nog bra. Han spåddes en lysande framtid bara för någon säsong sedan. Fanns de som trodde steget upp till ES låg inom räckhåll. Men så kom en ny säsong med lite sämre resultat. Då dög han inte i Fahlanders gäng. Ut, sa Fahlander och värvade nytt!

- Malmö har inga pengar kvar. Storfinansens Golden Boy drar sig ur. Herr Stenbeck har inga pengar kvar. Så nu sitter MIF i skiten, igen! Vad blir det då av detta? Förhoppningsvis något bra. Hur nu det ska gå till? Vad gör man nu med Klasen?

- Brynäs skåpade ut Skellefteå så det var mest pinsamt att se! Lee Goren, var var du?

- Surahammar klarade nytt kontrakt i division ett. Stort!

- Sundsvall har åkt ned i division ett. Större!

- Asplöven missade med lite marginal men kan räddas av - Borås dåliga ekonomi! Surt!

- Tre Kronor öser på(!) och vinner knappt mot Vitryssland. Salo, någon:)

- Vitryssland. Dåliga vibbar där. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar