30 juli 2010

Den nya istiden..

Som säkert många bloggbesökare insett har denna blogg gått på halvfart, eller kvartsfart, eller rentav snigelfart, under sommaren. Det är medvetet. Det finns en tanke bakom - typ! Som många andra behöver även denna blogg andlig och mental återhämtning i någon form. Visst har man försökt "hänga i" och skriva ett och annat inlägg men om sanningen ska fram, och det ska den, så har det varit mycket slentrian över det hela. Det har helt enkelt inte funnits så mycket att hetsa upp sig för - än så länge!

- Men hallå, kanske någon utbrister! Vi har ju fått en hel drös med nya spelare! Och ny sportchef, och nya tränare!

Jo, visserligen, men det är sannerligen inte lätt att yva sig över nyförvärv som ännu inte landat, man hört talas om, eller sett spela! Det är bara "namn" som inte avslöjar vilka förmågor eller kvaliteter som göms. Och spekulera det kan alla göra utan denna bloggs direkta inblandning.

Men. Nu mina vänner - drar det ihop sig.

Snart är det dags för den första öppna träningen. Efter det är man fast igen. Då finns inga ursäkter längre. Då försvinner det sista unset av tvivel inför kommande säsong och alla dess prövningar. Bara man får slå ned arslet på ABB Arenas kylslagna plaststolar och se A-laget virvla runt på isen som ystra kalvar om våren kommer slumrande känslor väckas till liv igen.

Då, men först då, kan man för första gången börja spekulera, analysera, fundera, och kverulera.

Det ska bli förbannat roligt - helt enkelt!

Bloggen kommer med andra ord börja leva igen - precis som Gulsvart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar