31 juli 2013

Vår "nye" Viktor Mårtensson - Kenndal McArdle


Det kan bli tufft att möta Gulsvart denna säsong....



Som sagt var...


Och igen...


Enligt rykten kommer dessa två herrar sitta bredvid varandra i omklädningsrummet. En tillfällighet? Tror inte det. Är övertygad om att "någon" har tänkt till. "Vi sätter dem tillsammans så kan de komma överens om vem som ska mosa vem", typ! Så tror jag någon bestämt......

Mårtensson kan då ge Kenndal lite tips om vilken spelare i motståndarlaget som kan behöva sig en omgång. Då vi nu har två "busar" i laget så kan de turas om att vara avstängda varannan match. Perfekt! Två förresten! Glömde alldeles bort Andreas Lindh! Kommer blir en härlig säsong detta...









9 kommentarer:

  1. Jag tycker McArdle verkar rätt snäll, ändå. Inga ojustheter i dessa klipp och ett sympatiskt intryck på VLT-klippet igår.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu ska du inte förringa mina försökt att skrämma våra kommande motståndare:)

      Radera
  2. Ja, fast det är ju inte många motståndare som läser denna blogg eller...;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är märkligt nog fler motståndare än egna supportrar som läser denna blogg! Förklara det, om du kan! Speciellt supportrar från BIK Karlskoga:)

      Radera
    2. Och detta fenomen kan bero på att jag inte aktivt skyltar med bloggen på Gurkburken längre. Syns man inte, finns man inte. Så fungerar det i media...

      Radera
  3. Intressant, men hur märker du vilka som följer din blogg? Det är ju inte många förutom jag och några få andra som brukar vilja gå i polemik, kommentera eller "gilla" dina inlägg. Fast det kanske stämmer och det är klart att ibland kollar man väl något annat lags blogg också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror att alla bloggare använder verktyg för att hålla kolla på sina besökare. Man kan få fram massor av statistik. Jag vet ja självklart inte "vem" som besöker men jag vet varifrån de kommer t.e.x geografiskt. Svårare än så är det inte.

      Rent allmänt finns det en ovilja att kommentera inlägg på bloggar. Där fungerar vanliga forum betydligt bättre. Och det är ju liksom meningen:)

      Själv använder jag numera #twitter väldigt frekvent och där får man hela tiden gensvar. En härlig dialog med både med och motståndarsupportrar. Rekommenderas!

      Radera
  4. OK, stort cred till dina nya initiativ med att ta in andra personer som gäster på bloggen. Själv är jag också en stor fan av Mårtensson, mycket bra!

    För min del tycker jag Twitter verkar lite för intensivt och jobbigt. Ser fram emot dina kommande inlägg under säsongen. Jag kommer säkert vilja kommentera dina inlägg vidare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det! Vem vet, kanske just du blir en av mina "gäster" på bloggen. Alla är välkomna:)

      Radera