31 juli 2013

Lite skvaller om Giancarlo Iuori

"Kocken"


I dagens VLT finns ett kortare reportage om en av VIK:s nya transatlanter, Giancarlo Iuorio, som nyligen anlänt till Västerås.

"Mitt första intryck av föreningen är mycket bra, liksom stan som jag ser fram emot att få utforska närmare", säger han. Han påstås sig även vara en trollkarl i köket! Tycks speciellt gilla desserter i alla former, helst bakelser. Säger sig även vara duktig på "att psyka motståndare" och hävdar att "det ska inte petas med pucken".

Det blir spännande att se vad han kan komma att uträtta på isen med ovan nämnda kvaliteter. Vore trevligt om han även är lite "trollkarl" på isen och levererar några fina "mackor" som dessert till alla supportrars förtjusning. 

Vi kan nog räkna med att han är som alla andra transatlanter. Hängiven sin uppdragsgivare. Är det något man måste beundra transatlanter för så är det just deras inställning. De viker väldigt sällan ned sig. Det är lite "all in" som gäller. En härlig inställning som säkerligen kommer smitta av sig på övriga i truppen. Om inte annat kommer Marcus Söderqvist visa det, som vanligt, utan att vara transatlant:)

Självklart finns Giancarlo på #Twitter för den som vill följa:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar