17 juni 2010

Gräsligt..

Med egen täppa kommer ansvar. Det ska underhållas, vätas, gödslas, sås och pysslas. Riktigt trevligt faktiskt. Några timmars idogt arbete belönas sedan med många timmars återhämtning där man bara sitter och njuter av den prunknande grönskan. Livet har sina goda sidor..

När det gäller fotbolls-VM är jag lite sökande fortfarande. Är det bra fotboll vi ser eller är det - bra? Tycker rent allmänt att alla lag i första omgången sett rätt stelbenta ut. Inget vidare flyt i spelet  - om man säger så. Enda undantaget var Tyskland som ångade på. England däremot såg precis så sega och tröga ut som man kunde förvänta sig. Det enda lag som imponerat på mig är nog Uruguay. Ruskigt starka defensivt och snabba som bara den när det väl vankades anfall. Inga dåliga spelare där inte.

Tråkigt att Sydafrika inte orkade med mer än en match men det var inte oväntat. De är faktiskt det sämst rankande laget av alla i denna turnering. Tänk om de vaknar till och spelare bort Frankrike i sista omgången. Det vore fräckt...

Gulsvart är inte något man tänker på i dagar som dessa. Vad ska man göra det för - typ! Tids nog får vi veta hur det blir. Varför börja oroa sig innan det behövs? Bättre då att vila upp sig mentalt för att orka med säsongen som kommer. Det blir säkert bra - på något sätt!

Nu vankas det förrådsgenomgång. Alla flyttkartonger som "bara stuvades undan" vid flyttan ska nu gås igenom. Kanske man hittar på allt det där som man trodde var kastat eller bara försvunnet! Det vore fint. Jag har letat i flera veckor efter min fogsvans. Kanske den kommer fram nu?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar