19 juni 2010

Danskjävlar..

Så tog sig våra banemän vidare(!) till andra omgången av fotbolls-VM. Tänk att de Afrikanska lagen ska ha så svårt att få ut sin talang, sitt enorma kunnande, när det verkligen gäller. Det är synd och skam. Personligen kan jag inte känna den minsta sympati med Danmark. Snarare tvärtom. Ser gärna att de missar sin chans att gå vidare ur denna grupp.

För övrigt börjar jag få nog av vissa svenska kommentator. Heter han inte Chris Härenstam på SVT. Mer onyanserad person får man leta efter! Skriker sig hes så fort det händer något på planen. Lyckas en spelare dribbla sig förbi sin motståndare tjuter han högt om "vilken prestation" och det känns mest pinsamt. Man får intryck av att det som händer är något oerhört dramatiskt, stort, enastående, sällsynt, när det bara är något ytterst trivialt! Men, vem är jag att döma? Det är nog inte lätt att vara kommentator - heller!

När det gäller vårt kära gulsvart är det fortfarande "pass" som gäller. Nu har tydligen Herr Öberg skadat sig - också? Inte nog med att Herr Lindh sabbade hälsenan. Kan dessa skador vara ett tecken? En indikation på något? Nä, det är nog inget att bry sig om. Bara att invänta försäsongen med upphöjt lugn...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar