23 juli 2011

Center, första ispasset, förväntningar..

Nu är det inte långt borta. Bara några veckor - knappt. Lagets första träning(!) på is inför publik i ABB Arena. Tror mig veta att detta blir tredje året som man genomför denna "happening". En trend som allt fler lag tar efter. Ett slags startskott inför kommande säsong. Vet inte vilket lag i Sverige som var först med denna begivenhet men  Skellefteå AIK är mig veterligen det lag som kommit längst. Där brukar hemmahallen fyllas till sista plats då portarna öppnas inför en ny säsong. Så långt är inte vi komna - ännu - men runt två tusen personer har valt att droppa in till denna fest de senaste två åren. Inte illa alls.

- Rögle droppade ett intressant nyförvärv häromdagen. En reslig back från den Tyska(!) ligan. Stor som ett svenskt utedass men förmodligen betydligt mer rörlig. 

- Malmö fortsätter att plocka in intressanta spelare till truppen. Nu blev det en Slovak som presenterades. En tänkt spjutspets och avslutare. Kan bli bra det. För MIF. Kanske inte lika bra för oss andra!

- SSK sprattlade till och plockade hem en hygglig målvakt. Ganska precis vad de behövde. Även det en Slovak. Nu ser det genast lite bättre ut för "Kringlorna". Kan betyda mycket om de kan hålla tätt bakåt.



Man kan bara hoppas att det finns utrymme för oss att plocka in någon spelare till innan serien startar. Vi må ha ett ganska intressant lag med en skön blandning av ungt lovande och äldre rutinerat men det vore mumma med en center av klass att stoppa in i anrättningen. Och varför inte en riktigt tung back att sätta in när det stormar som mest mot det egna målet? M Timander kanske skulle passa oss:)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar