20 maj 2011

Svammel..

Ja just så är det. Svammel! Har man inte insikt, inga kontakter, inga uppgiftslämnare, är man helt utelämnad i dessa Silly-tider. Istället får man roa sig på andra sätt. I denna bloggs fall tenderar inläggen allt mer till att likna - svammel. Ord utan mening och innehåll. Ord för ordets egen skull. Ord bara för att roa bloggskribenten som förnöjt kan lägga ännu ett blogginlägg till handlingarna. Just så är det nu. Ärligt talat har jag inte en susning, inte en aning, om vad som händer i kulisserna på kansliet. Och lika bra är det - på något sätt. Då kan man i lugn och ro fortsätta på en inslagna vägen. Fortsätta med grundlösa inlägg utan mål och mening. Roa sig med rent ordbajseri.  Men ärligt talat mina vänner - det är inte alls dumt! Det är rent av lite roligt. Lite skönt. Lite avstressande.

Och kanske man är i gott sällskap? Loggar man in på vilken aktningsvärd internettidning som helst så finner man närapå samma ordbajseri även där. Man kan inte påstå att det publiceras några journalistiska mästerverk. Mycket är skvaller, rykten, antaganden som ofta är så grundlösa att man häpnar! Men en bra rubrik, många läsare, förlåter allt. Det gäller att tillfredsställa annonsörerna, gubevars. Mammon måste få sitt. Så jag är nog i gott sällskap! Förutom detta med annonser då - förstås!

Jag kan med andra ord stoltsera med ett innehåll i mina inlägg som är precis lika likgiltigt och andefattigt som de artiklar som publiceras i vår kära lokaltidning - för att nämna ett exempel. Kanske man kan göra sig en karriär som skribent/journalist på gamla dagar. För det mesta tycks det arbetet gå ut på att duplicera redan publicerade artiklar från bloggar eller andra medier. Och kopiera - det är jag en jävel på!


Se där hur jag elegant fick ihop ännu ett fullständigt meningslöst inlägg! Nu är det bara att vänta på att annonsörerna ställer sig  i kö...








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar