30 maj 2011

Nu känns det sämre - igen!


I ungefär fem timmar fick jag rida på min våg av framtidstro. Sedan läste jag i vår lokaltidning. En liten notis. Bara några rader. Men tillräckligt många för att sudda ut mina positiva tankar om kommande säsong. Men, ja visst! Så är det. Vi vet ännu inte hur stor skadan är. Vi vet inte digniteten på det underskott som tycks ha uppstått. Är det en blygsam miljon(!) eller är det mer? Handlar det "bara" om en fatal missräkning av klubbens ekonomiansvariga, om förlorade annonsintäkter, eller har man helt enkelt bränt allt krut på nyförvärv som kom in under senare delen av säsongen? Så länge vi inte har hela den ekonomiska bilden är det svårt att sia. Kanske det inte är så farligt! Kanske klubben har en bra handlingsplan! Kanske det bara är en tidningsanka. VLT vill helt enkelt sälja några extra lösnummer.

Av den anledningen bestämmer jag mig för att inte misströsta allt för mycket innan mer fakta kommer i dagen. För inte ska vi bli ett nytt Leksand? Eller, hemska tanke, ett nytt AIK! Under en lång tid har vi alla fått höra att i "vår förening" är det ordning och reda på papper och pengar. Det är bara dalmasar och stockholmare som inte kan sköta sin ekonomi...

Så får det bli. Denna blogg inväntar därför morgondagens VLT innan storsläggan kommer fram, handdukar kastas in, yxor slängs i sjön, och matchtröjor grävs ned i blomrabatten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar