23 april 2014

Sportchefen...

Ja, så sitter vi här, och kan inte annat. Har lyssnat av senast nytt från klubben. En trött(!) sportchef berättar om vadå? Egentligen ingenting. Åtminstone inget som man inte visste eller förstod innan. Luca Caputi är nu ett avskrivet kort. Kom inte som någon överraskning. Trots att han skramlade ihop skapligt med poäng och gjorde ett gediget arbete som "grythund" runt motståndarmålet så satte hans skadeproblematik stopp till en fortsättning. Ett klokt beslut, anser jag. Det funkar inte att binda upp en spelare som "kanske" blir frisk till nästa säsong. Bloggen bockar och tackar Caputi för hans insats under gångna säsongen och önskar honom allt gott i den fortsatta karriären.




Illasinnade(!) rykten på sociala medier gör gällande att Johan Strömvall är vår näste tränare i Gulsvart. Med 70% säkerhet, till och med! Hur man nu kan komma fram till det? Vi får vänta och se. Enligt vår sportchef har man tre fyra namn som är på tapeten, som man säger. Vad man nu ska med en sådan tapet till?




Själv har jag snöat in mig på några spelare som jag gärna ser i våra färger kommande säsong:
David Lidström back (DIF)
Marcus Ljung center (DIF)
Johan Alcén forward (Mora)
Stefan Warg back (Skellefteå)
Johan Jonsson back (SSK)

Finns givetvis fler spelare som är intressanta men just dessa fyra skulle nog göra sig bra i Gulsvart till rimliga pengar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar