30 april 2011

Sommar, sol och Ishockey-VM!


Som ni säkert redan lagt märke till har Bloggen gått ned på sparlåga. Det finns naturliga förklaringar till det. En förklaring är att det är inte mycket is kvar nu - typ! En annan att det är osedvanligt varmt och gott utomhus. Sommaren har nämligen kommit åter med värme och löften och en ljusare tid. Ja jag vet. Det är fortfarande april och än kan det komma snö. Men så tänker inte denna Blogg utan tar sig istället friheten att utropa att Sommaren faktiskt är här. Om inte annat bevisar antalet fästingar som hänger sig fast på mina hundar detta påstående.

Som bekant har det kommit och gått spelare ur den gulsvarta truppen i en rätt stor omfattningen sedan den sista matchen i förkvalsserien. Troligen kommer fler spelare få lämna truppen innan laget står rustat för en ny säsong. Självklart kommer det även ansluta en, eller flera, spelare innan höstens första nedsläpp.

Denna Blogg väljer därför att inte kommentera den spelartrupp som vi just nu förfogar över. Det är först när alla kort lagts på bordet, alla spelare anslutit, truppen blivit fulltalig, som man kan sia om eventuella sportsliga framgångar. Dock kan man glädja sig över att några viktiga kuggar, som Fredrik Johansson och Peter Öberg, valt att fortsätta i klubben. Speciellt den sistnämnde visade under slutdelen av säsongen att det finns väldigt mycket ishockey att plocka fram bara kroppen får vara hel.

För övrigt konstaterar Bloggen att det är sommar och - Ishockey-VM! Allt är med andra ord som vanligt. Visserligen har sändningen bytt kanal men vi får åter bekanta oss med Håkan "på något vänster" Södergren. Och det känns tryggt på något sätt. Med Håkan vet man vad man får. Inga överraskning där inte. 

Men allvarligt talat. Premiär mot - Norge! Hur hett känns det?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar