31 juli 2015

Besökte ett ispass..

Som vanligt känns det märkligt, och omtumlande, att plötsligt befinna sig i en ishall igen. Trots allt befinner vi oss ännu i juli och det äro högsommar. Ställde mig på läktaren(Mimerhallen) och försökte skapa mig ett första intryck. Det var inte så lätt. En jädra massa spelare som man inte kände igen som åkte runt åt alla håll och kanter. För oss supportrar som vill vara med i matchen vore det trevligt om alla spelare redan från början får ett nummer. Åtminstone på hjälmen. Lyckades så småningom identifiera rätt många men av de nytillkomna spelarna gick jag bet. 

Oavsett detta så upplevde jag att det var riktigt bra fokus och energi på isträningen. Fick även, spontant, ett intryck av att träningen leddes på ett annorlunda sätt än samma tid förra säsongen. Det var korta precisa genomgångar och sedan öste spelarna på medan tränarna stod mer vid sidan om. Inte samma delaktighet från tränarnas sida som förra säsongen. Då befann de sig hela tiden i händelsernas centrum och kommenterade och dirigerade. Nu fick istället spelarna agera i varje övning medan tränarna stod en bit ifrån och iakttog. Såg bra ut, helt enkelt.

Passade på att filma lite med mobilkameran. Kvalitet därefter. Filmade flera olika moment men väljer att lägga upp ett längre avsnitt där alla spelare är delaktiga. Någon form av "tvålagsspel". Håll till godo.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar