26 juni 2013

Gurkburken - Svenska Fans
Så har jag då tagit ett nytt avgörande steg i livet. Nåja, åtminstone vad det gäller sociala medier. Jag har bestämt mig för att sluta skriva på Svenska Fans.

Under en tid var det roligt, spännande, intressant att skriva inlägg på det egna eller andra lags forum. Så är det inte längre. En anledning till att jag känner så är bristen på  livaktiga forum. Det finns egentligen bara ett fåtal forum på Svenska Fans där någon form av aktivitet kan skönjas, vilket är tråkigt. När det dessutom endast är en "handfull" skribenter som står för alla inlägg mister forumen mycket av sin vitalitet. Ofta är det några få skribenter/personer som dominerar respektive forum och genom denna ordning tystar de, medvetet eller inte, andra att uttrycka sin mening. 

En annan, minst lika viktig, anledning till att jag nu tar en "timeout" från skrivandet på Svenska Fans är den tråkiga attityd som råder mellan supportrar. Bristen på respekt för varandras åsikter är försvinnande liten. Sättet att uttrycka sig på tangerar ibland så låga nivåer att man både häpnar, rodnar och förundras. Själv anser jag att man ska uttrycka sig på samma sätt i både tal och skrift. Det man skriver ska man stå för, kort och gott. Kanske en förlegad inställning men den är ändå min alldeles egen.

Och för att inte tala om HATET! Det ska hatas hit och dit. Hela tiden. Så tröttsamt....

Som tur är, för mig, har jag min blogg och #Twitter där jag fortsättningsvis kan fortsätta husera och kverulera. Har sagt det förut men säger det igen: - #Twitter är underbart.

På kort tid har jag knutit kontakter med fantastiska, underhållande, roliga, stimulerande, spännande, människor/supportar till lag från hela Sverige. På #Twitter finns allt det jag just nu saknar på Svenska Fans....

Passar även på att tacka alla de trevliga, roliga, spännande, annorlunda(!), kunniga, skribenter på Svenska Fans som jag haft förmånen att byta inlägg med allt sedan 2007. 


- För övrigt tycker jag Viktor Mårtensson ska lägga geväret på hyllan(tillfälligt) och istället hänga på mig och dra en storgädda i Tyttbo (Dalävlen).


1 kommentar:

  1. Hej Gurkolle,

    hoppas att du nu skriver lite mer på din egen blogg då jag inte kan läsa något av dina intressanta inlägg på Gurkburken på ett tag i alla fall.

    Hälsningar,

    Mpathi

    SvaraRadera