20 augusti 2013

Lite till inför Gnesta...

Mosa, krossa, kör över - allt och alla..


Bloggen kan inte undanhålla sina läsare någonting. Inför kvällens match har jag lyckats aktivera ännu en SSK-supporter som härmed levererar sina tankar inför kvällens match i Gnesta.


"När andra hetsar sig att tro att en "Instagrammad" middag är meningen med livet, så har de inget förstått överhuvudtaget. Meningen med livet just nu, ja förutom att andas, är ju att Sportklubben tar sats och hoppar över det allsvenska krondiket. Det är knappa månaden kvar till seriestart och jag börjar slänga dolda ögonkast över axeln.  Finns det någon ny, fräsch konflikt? Det ryktas ju om att Västerås håller på att kopiera BÖK/Karlskoga/Bofors. Vars spelfilosofi man kan rekonstruera i detalj direkt ur minnet. 

Västerås ja, var har vi dem i år? Ni kan argumenten. Värvar alltid giftiga transatlanter. På det stora hela håller de säkert i år igen, men det har hänt en hel del på förlustsidan också. Om SSK har man fått läsa och höra hur utstötta och brännmärkta vi är av tappet av mycket spets och som ersatts med ett gäng frågetecken. Det är den vanligaste formen av expertisutlåtande om anrika. Vi halkar bakåt. Jag har sett uttrycket i flera artiklar, det har oftast citattecken kring sig. Men mig lurar de inte. För vad som än komma skall, läckra triumfer och trista förluster, så blir det ingen idyll. 


- Ta på er korrekta hemstickade mössor och uppoffrande leenden, snart smäller det!"

// Kent @Sternberg_

Bloggen tackar för dessa rader och ser verkligen fram mot att få köra över SSK ännu en gång denna försäsong...

----------

Då undertecknad relativt tidigt denna säsong gick ut och hävdade att Gulsvart är ett lag för topp tre så gäller det självklart att hålla fast vid det, så klart! Detta oavsett med eller motgångar i träningsmatcher. Nu har det dock tillstött lite komplikationer då en av våra spetsvärvningar, Giancarlo Iuorio, ännu inte fått ordning på sitt spel. Enligt rykten är han numera förpassad till fjärdelinan. Kommer han månne lira center mellan Mårtensson och Messy? Kommer då Marcus Söderkvist gå in som back eller står han över denna match efter skadan mot Almtuna? Kommer Oskar Petterson få chansen igen? Många frågor men inga riktiga svar. 

Då bloggen kommer besöka Gnesta Ishall i egen hög person kommer självfallet en fullödig rapport under morgondagen....

Kämpa VIK!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar