28 oktober 2011

Borås - Västerås 2-5

Svårt men skönt! Tre nya finska pinnar, f´låt, friska pinnar kunde räknas in under kvällen. Hur matchen än gestaltade sig känns det som om vi nu fått retroaktiv utdelning på tidigare missade mål. För det är ju så här det är - livet. Oförutsägbart och underbart. Det finns medlut och motlut. En värld utan uppförsbackar vill nog ingen ha. Ty då fanns det nämligen inga nedförsbackar. Jing och Jang. Ont och gott. 

Skönt att Lars Johansson fick fortsatt förtroende trots en inte helt perfekt genomförd match mot Örebro. Nu fick han äntligen vara med och vinna en match. Men det började illa. Drattade omkull gjorde han och lämnade målet öppet för Borås att sätta ledningsmålet. Men sedan gjorde han sitt jobb. Lugn och trygg. Som han ska vara. 

Skönt även att Marcus Ljungh äntligen fick utdelning. Dessutom två gånger om. Och i rad! Förhoppningsvis vågar ha ta mer avslut nu och inte passa bort sina lägen. En förbannelse kan vara bruten - på något vis. Inte nog med det. Mats Waltin fick rätt så rätt. Efter matchen mot Örebro förklarade han sitt obrutna förtroende för Ljungh. "Hans tid kommer", hävdade Mats. Och se på hm hm. 

Broc Little fick vara med och plocka några poäng igen. Skönt. Det innebär dessvärre att än fler intressenter från ES kommer bänka sig i ABB Arena nästa omgång. Vem kommer med första rejäla budet? Är någon beredd att betala lite fläsk för att köpa loss Broc från gällande kontrakt? Spännande fortsättning..

Återigen gör Gulsvart en stark tredje period. Det kan ingen ta ifrån oss. Där är vi bäst! 

-Hallå, hallå alla Örebroare! Vem leder serien?

Såg TV-matchen mellan Rögle och Almtuna. Bedrövlig match av Almtuna. Så dåliga har jag inte sett dem på år och dag. Var är deras frejdiga "rönkenhockey"? Idag gav man bort initiativet till Rögle från första nedsläpp. Backade hem och bildade mur runt egen målvakt. Vad är det för dumheter? Här har spelarna röstat bort Bobo från båset för att få till en förändring. Vad händer? Jo, de blir nollade mot Malmö och nollade mot Rögle! Starkt jobbat alla spelare i AIS! Där ser man hur dålig Bobo var som ledare..

- Bofors måste sluta vinna nu! De tar fokus från oss. Det är vi som är den stora överraskningen i årets serie. Så se till att förlora några matcher nu snälla Skogsraggare!

I morgon spelar forna serieledarna(fniss) Örebro mot laget som ligger efter Bofors - nämligen Leksand. Det kan bli en drabbning det. Kommer Socker-Conny överleva igen eller blir han straffad för sin tokoffensiv denna gång? Det är frågan det. Tror banne mig Leksand är så starka att de betvingar Örebro. Det är både bra och mindre bra. Det bästa vore antagligen att Örebro vinner och hjälper till att hålla Leksand på avstånd. Å andra sidan är det rätt mysigt om vi får behålla den serieledning som alla Örebroare åtrår å det väldigaste..

- Och Malmö ångar på. Där ser man vad en säck med pengar betyder........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar