10 januari 2013

Flundror, pannkaka och platt fall..

Leksand - Västerås 4-1
Överkörda, förnedrade och dekanterade. Så blev vi. Leksand var så mycket bättre denna match. En annan närde en from förhoppning om att Gulsvart skulle göra en heroisk insats och visa alla belackarna hur fel de hade. Ni vet. NHL-doping, hö-hö! 

Det gick, så där! Vi öppnade förtroendegivande och Fornataro, Heed och David Lundbohm spelade sig snyggt fram till 1-0. Då vädrade man koftan, typ! Det hade bara gått drygt tre minuter och vi var i ledning. I Tegera Arena! Sedan tog det slut på det roliga. Innan man visste ordet av hade Leksand hastigt och lustigt lekt, skruvat, och bombat in fyra mål. Lars Johansson var för en gångs skulle mänsklig och fick inte med sig några avgörande räddningar. 

Resten av matchen blev mest en plågsam historia för oss Gurkor. En modlös resa mot slutsignalen. Positivt dock att G Lindvall fick komma in och hålla nollan från period två.


- Fagervall såg dagen till ära lika tillplattad ut som en nyfångad flundra då han intervjuades efter period ett av flåshurtige Ros. "Vi är inte med i matchen", sa han! No shit!


Viktor Mårtensson tillhörde en av få forwards som lyckades skapa lite med sin aggressiva spelstil. Hans tackling av Alen Bibic, open ice, närmast episkt vacker. Aftonbladets (över)viktiga expertkommentator  Thomas Ros stönade av vämjelse och ville ha det till en regelvidrighet. Så var inte fallet, kära Ros, man är faktiskt tacklingsbar på isen. Samme Ros som roade oss(!) med anekdoter om olika grillbarer han brukade äta vid i Salbohed! - Precis det man vill höra när ens lag blir förnedrat i direktsändning!

Stort grattis till Leksand som verkligen var bra denna match. För oss gäller nu att slipa alla knivar och ta oss an svårspelade Asplöven. Ett lag som denna afton vann komfortabelt borta mot Mora med 6-2!

- Alltid lika trevligt att höra den eminente Niklas Holmgren kommentera direktsänd ishockey!

Dagens #Twitter:
AVD: - Äras den som äras bör!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar