7 april 2010

Växjö och artister..


Sverige eller Danmark?

Växjö har tydligen skickat sina transatlantiska stjärnor Josh MacNevin, David Lundbohm och Steve Saviano "hem" till Danmark för att undvika extraskatt. Enligt säkra källor var de inte med mot Almtuna under gårdagens match och deras medverkan de två sista omgångarna är oviss. Det är inte snyggt. Det är rent av o-snyggt. Vad skickar det för signaler till de övriga lagen som slåss om ES-plats och miljoner- plus eller minus? "Vi har gett upp årets kvalserie och tänker nu mest på att undvika extraskatt!" .

Kan Växjö plocka in dessa spelare till sin hemmatch för att sedan skicka tillbaka dem till Danmark direkt efter slutsignalen? Var det avståndet mellan Uppsala - Danmark som avgjorde att de inte deltog i den matchen? Måste de "ut ur landet" före midnatt varje dag för att klubben inte ska drabbas av extraskatt?

Med andra ord kan Växjös trixande för att undkomma artistskatt direkt påverka vilket av lagen AIK eller Leksand som går till ES beroende på om ovan nämnda spelare sitter i Danmark eller är med till match! Sjukt, tycker jag...

Både Leksand och AIK ska nu möta detta trixande Växjö...

***

Efter lite källforskande hittade jag dessa rader i Smålandsposten:
I morgon är det ny match och Lakers har tillbaka de tre jänkarna. Däremot är det ovisst om Anton Hedman (huvudskada) får grönt ljus för spel och Björn Karlsson som insjuknade i feber i går är också ett frågetecken.
Nu är det Leksand som gäller, vår sista hemmamatch, med mycket folk i hallen och vi ska göra en bra avslutning på serien, lät Janne Karlsson hälsa från Uppsala.
Däremot framgick det inte om samma trio är med mot AIK i avslutningsmatchen...

Spelar, spelar inte, spelar, spelar inte, spelar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar