19 september 2009

Måste erkänna ..


... att AIS har ett förbålt snyggt klubbmärke.

- Men det är också det enda jag någonsin kommer erkänna angående denna klubb från Östra aros!


Bloggen sitter just nu och försöker trissa upp pulsen inför matchen mot Östra Aros. Man vill helst ha en vilopuls på runt 176 inför varje match. Men hur jag än försöker haussa mig själv faller allt platt till marken som en våt klibbig trasa! Hur i hela friden skall man lyckas hetsa upp sig inför detta möte? Det finns inga egentliga, eller naturliga, aggressioner att falla tillbaka på. Inga oförrätter att hämnas. Inga synder som skall bestraffas. Det är så man kan få klåda mellan skulderbladen för mindre!

Att spela mot AIS väcker inga känslor alls! Visst är det surt att förlora mot dem, som vi gör titt som tätt på bortaplan, men det väcker sällan anstöt. Som Gurka blir men mest bara lite "trött" på att dessa Uppsalaiter måste krångla till det för oss Västeråsare. Har de inte förstått att deras strävan är meningslös, deras ambitioner till ingen nytta, ty Uppsala är och förblir endast hemvist för "di lärda" och möjligtvis - bandy.

Att Uppsala någonsin skall lyckas etablera sig i en högre division än Allsvenskan är en lika utopisk tanke som att en svensk medborgare genomför en rymdpromenad! Va!, har en svensk redan gjort det?
- Men erkänn att det var en högoddsare!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar