24 september 2009

Björklöven - Västerås

Björklöven är en aning vissna just nu. Säsongsstarten har varit tämligen klen med endast tre inspelade poäng av nio möjliga:


Mora - Löven 4 - 1
Löven - Sundsvall 4 - 1
Troja - Löven 4 - 1


En något märklig serie matchresultat! Som vanligt är förväntningarna stora på Umeås stolthet. Supportrar törstar efter en säsong som inte slutar i moll - igen! Troget sluter de upp till lagets hemmamatcher ständigt trängtande efter framgång. Enligt initierade källor är man inte nöjd med mycket i dagens lag. Blickar riktas tydligen mot öster där man vill hitta fler spelare till truppen. Finns det månne någon finne som kan ge laget den hjälpande hand de så väl tycks behöva?


Bloggen är övertygad om att Västerås kan åka upp och ta för sig ordentligt. Med det grundspel laget visat upp under försäsongen, samt delvis under inledande matcher i serien, är VIK för tillfället ett bättre lag. Ett fortsatt stabilt målvaktsspel och tät defensiv kommer ge oss chans till bra bortaspel. Låt löven virvla runt tills de stumnar på trötta ben. Då vänder vi spelet och sätter de chanser som bjuds. Av tradition har vi svårt att bärga poäng mot Löven men denna gång kommer det gå som den dans...

Bloggens tips blir följdaktligen:
Björklöven - Västerås 1 - 4


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar