25 november 2012

Sudden och somnade..

Västerås - Asplöven 3-2(sudden)
Idag beställde jag matchen via Hockeyallsvenskan. Det var så där, kan man säga. Känns mycket speciellt att följa en match via suddig bild, fumlig kameraman, och helt i avsaknad av kommentator. Att sändningen dessutom upphörde regelbundet gjorde inte helhetsintrycket bättre! 

Såg hela första perioden som definitivt inte gav vibbar om en enkel seger. Det såg helt enkelt väldigt jobbigt ut. Inte mycket struktur i spelet, minst sagt. Lite hej-och-hå hockey. Men, som sagt, kameravinkeln, dålig bild, och avsaknad av kommentator bidrog säkert till känslan av att de fattades något.

När det var dags för periodpaus, vid ställningen 0-0, bestämde sig undertecknad för att blunda en stund på sängen inför den andra perioden. Det blev en ganska lång blund. En blund som sträckte sig fram och förbi matchslutet! Nu påstår jag inte att det var bristen på underhållning som gjorde att jag sov bort denna match. Är man trött så är man, punkt!

Det var därför lite spännande att logga in på datorn och kolla hur matchen slutat. Hade värsta föraningen om att det gått åt skogen. När jag såg resultatet kände jag att det var nog inte så dumt ändå att sova istället!

Men, men. Alla poäng är viktiga. Att vi vann i sudden kan visa sig oerhört värdefullt den dag vi summerar   grundserien. Senast hemma mot Leksand tappade vi en poäng, idag vann vi en. Det jämnar ut sig för de tålmodiga.

Extra roligt att vi kunde vinna en match utan Lars Johansson i målet. Det är stärkande för hela laget. Roligt även för Gustaf Lindvall som nu fick chansen i buren. Han hade nog en hel del tankar innan match. Nu kan han sova lugnt tills det är dags nästa gång.

Matt Fornataro fortsätter att övertyga. Dags redan nu för vår sportchef att se över hans kontrakt till nästa säsong? 

Patrik Berglund gör mål - igen. Ingen högoddsare men lika välkommet för det!

Tim Heed stänker in ett mål - igen. Denna gång matchavgörande. Tack för det!

Nu ser man an matchen mot Örebro med tillförsikt. Kul kommer det att bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar